Transparencia Academic Portal Human Capital Tenders and Purchases Contact
EN
ES PT
  • Education
    Undergraduate studies Postgraduate studies Continuing education Open digital education
  • About UTEC
  • Comunidad UTEC
    Students Graduates
  • Innovation
  • Research
    Investigación en UTEC UTEC Researchers Unidades Tecnológicas Research groups
  • International
  • Transparencia
  • Academic Portal
  • Human Capital
  • Tenders and Purchases
  • Contact
  • idioma
    ES PT
  1. Home
  2. Events
  3. Beer Production Techniques | 2025

Date: 26 April to 5 July 2025

Time: 09:30 - 11:30

Place: Sede UTEC exPaylana - Paysandú

Schedule this event:

Beer Production Techniques | 2025

La Licenciatura en Análisis Alimentario de UTEC organiza una nueva edición del curso/taller Técnicas de producción de cervezas.

Está dirigido a estudiantes de UTEC, egresados de la carrera de Tecnólogo Químico, profesionales del área de alimentos o que acrediten experiencia/conocimiento en el área de cerveza de al menos un año.

El curso es una optativa del séptimo semestre de la carrera, pero es abierta para externos con costo total de $1.800. El inicio será el 26 de abril hasta el 5 de julio en el horario de 9:30 a 11:30 h.

Inscripciones hasta el 25/4. 

SING UP HERE
Share this event

UTEC is the Technological University of Uruguay, a proposal for public university education with a technological profile, oriented towards research and innovation, commited to the strategic guidelines of the country, open to the needs of productive Uruguay, which has among its central objectives to make more equitable the access to an educational offer in the interior of the country.

UNIVERSIDAD TECNOLÓGICA @ 2025 - All rights reserved.

Teléfono (+598) 2603 8832 | consultas@utec.edu.uy

UTEC Donations